SHAM RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 592 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sham Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 10:50 Het eten was heerlijk. Alles is netjes verpakt en met gratis desert.
4 feb 2023 om 5:29 I only ordered two sandwiches and it took an hour for delivery and the food was cold
30 jan 2023 om 20:17 Te duur, te vet en te saai: we bestelden een mezze voor twee personen - niet-vegan, niet-vegetarisch, maar ‘normaal’, whatever that is - en kregen 6 koude gerechten, waarvan er 3 bereid met aubergine. Wat een sof!
27 jan 2023 om 18:11 If I could give more than 5 stars, I would. Even though I arrived way earlier than I should for pickup, I was welcomed with warmth and my food was ready to go within 8min. Not to mention it was absolutely delicious. Will order as often as I can.
26 jan 2023 om 20:30 Personeel denkt mee en hele aardige mensen Heerlijke eten al meer dan 10 keer besteld super tevreden en elke keer lekker en op tijd
20 jan 2023 om 17:33 Het eten is altijd lekker
18 jan 2023 om 10:36 I was expecting good food after reading the reviews! But this surprised me even still! Absolutely delicious food. Only I would have liked more flat bread Inonly had a little quarter of bread. So tip is to order extra flatbread.
15 jan 2023 om 18:04 Heerlijke sandwiches goed en warm van smaak, voor herhaling op zondag;)
15 jan 2023 om 15:48 Tasty!
12 jan 2023 om 20:40 Heerlijke mezzes, met een klein gratis dessert. Netjes verpakt, inclusief vers brood, goede porties. Heb er al vaker besteld en blijft uitstekend. Erg aan te raden. Shawarma vlees was ook fantastisch. Nog nooit zulke lekkere hummus gegeten!
29 dec 2022 om 18:33 Ik eet hier en bestel al jaren!!! Beste eten, vers, smakelijk en authentiek. Ze zijn zo royaal met hun porties. Grote aanrader na 3 jaar hetzelfde goeie kwaliteit, petje af!!
26 dec 2022 om 23:57 Fantastisch eten! Aanrader.